Talpa Radio Campus op zoek naar nieuw talent

Zaterdag 7 juli organiseert Talpa Radio voor de tweede keer de talentendag voor de eigen radio-opleiding van 538, Radio 10, Sky Radio en Radio Veronica.

XM The Talent Station

Binnen deze opleiding worden de radiomakers van de toekomst klaargestoomd op het gebied van radio, social media, video en online-redactie. Deelnemers runnen onder begeleiding van de Talpa Radio professionals met elkaar het online station ‘XM, The Talent Station’. De campus is op zoek naar; dj’s, nieuwslezers, producers, online -en social redacteuren en videotalenten.

“Talent is de toekomst”

Menno de Boer, Radio Director 538: “Talent is toekomst! Het is geweldig te zien en te horen wat voor waarde de eerste lichting talenten heeft laten zien voor onze zenders. Door hen onderdeel uit te laten maken van de programmateams kunnen we ze ‘op maat’ coachen en krijgt talent echt vleugels. Van de eerste lichting is een aantal direct doorgestroomd. Zo zijn Chantal Hutten en Anoûl Hendriks als dj te horen in de 538 nacht en in het weekend. Milou de Bats en Sydney Smit zijn vaste 538-producers geworden. Elles Lenssen is producer bij Radio Veronica en Bas Booister valt in als nieuwslezer op Radio Veronica en 538. Kortom; we zijn er op gebrand niet alleen talent te scouten, maar er echt iets mee te doen. Dus meld je aan!’

Evenementen

Naast de coaching en begeleiding werken de talenten ook actief mee aan programma’s en evenementen van de Talpa Radio zenders zoals 538Koningsdag, de Top 1000 Allertijden en Das Coen und Sander Fest.

Meer informatie via de website van Talpa Radio.