Talpa Radio introduceert nieuwe website voor Radio Veronica

Radio Veronica heeft sinds deze week een nieuwe website in gebruik genomen. Volgens Talpa Radio is de nieuwe website mede door de wensen en behoeften van luisteraars tot stand gekomen.

Prototypen

Door verschillende prototypen van de site voor te leggen aan luisteraars en alle meningen in kaart te brengen, heeft het muziekstation nieuwe functionaliteiten kunnen ontwikkelen, waaronder een prominente radioplayer. “Hierdoor heeft de nieuwe website meer rust en overzicht, maar wel een duidelijk Radio Veronica-gevoel.”, aldus Talpa Radio, eigenaar van de radiozender, in een persbericht.

‘Mobile first’

De Veronica site is mobile first ontworpen waardoor deze, naast het gebruik via desktop en tablet, ook geschikt is voor gebruik via smartphone. In alle gevallen ligt de focus op de radioplayer. Deze is altijd in beeld en kan ten alle tijden geactiveerd worden waardoor luisteraars overal kunnen luisteren naar hun favoriete muziek.

Gebruikersvriendelijker

Door de nieuwe structuur is de nieuwe website veel gebruikersvriendelijker geworden. Nummers die recent op de radio te horen waren zijn eenvoudig terug te zoeken met de uitgebreide trackinformatie in de webplayer. Het raadplegen van hitlijsten is makkelijker gemaakt en informatie is snel terug te vinden via het nieuwe menu en de nieuwe zoekfunctie. Bovendien is het vanaf vandaag ook mogelijk om radioshows terug te luisteren.

De nieuwe website is te vinden op de vertrouwde locatie.