Talpa’s Linda gestart met vier online radiozenders

Linda, het vrouwenmerk van Talpa, is begonnen met vier online radiozenders. Het merk was eerder al verbonden aan de televisiezender NET5.

Crossmediaal

De komst van een radiozender onder de naam Linda.radio was eerder al aangekondigd door Talpa. ” Linda.Radio gaat een mix van grootse hits van nu en de mooiste gouwe ouwe draaien voor ‘alle leuke vrouwen van Nederland’, afgewisseld met spannende verhalen van vrouwen.”, aldus Talpa eerder over de komst van de radiozender.

Online

Sinds kort zijn er vier radiozenders onder het merk Linda te beluisteren via Internet. Het gaat om Linda, Linda – Even lekker Janken, Linda – Uit je Winterdip en Linda – In het Zweet.

Proefuitzendingen

Volgens de website van Linda gaat het om proefuitzendingen: “Als voorproefje kun je nu alvast dag en nacht luisteren naar de allerlekkerste muziek en fijne platen waarvan je niet wist dat je ze nog steeds kunt meezingen. Binnenkort valt er nog veel meer te beluisteren, bijvoorbeeld een eigen nieuwsbulletin.

Podcast

Het vrouwenmerk van Talpa was al enige tijd begonnen met het aanbieden van een aantal podcasts: Faberyayo & de Moeders’, Amber en Over Haar. Naast de podcast biedt het merk nu ook vier online radiozenders aan.

De radiozenders zijn te beluisteren via Juke en de website van Linda.