Tectime TV terug met on demand programma’s via Youtube

Christian Mass is teruggekeerd met programma’s onder de noemer Tectime TV. De programma’s zijn vooralsnog alleen on demand via Youtube beschikbaar, alsmede via Amazon Fire TV.

Apps en HbbTV

De bedoeling is dat er ook apps komen voor de iPhone en Android, alsmede op termijn opnieuw een HbbTV kanaal. Het eerste programma dat is teruggekeerd is Dr. Dish Magazin. Komende week zullen My Pi Project en Dr Dish Wissen volgen.

Tectime Magazin

Onder de naam Tectime Magazin is het de bedoeling een nieuwe maandelijkse printuitgave te lanceren voor 36 euro per jaar (inclusief verzendkosten in Duitsland). Bij 5000 aanmeldingen zal de uitgave verschijnen.

Herstart

Tectime TV ging financieel in januari ten onder. Met een beperkter team en met beperktere kosten is de operatie herstart. Vanwege de hoge kosten voor satellietuitzendingen, is het niet de verwachting dat de zender als tv-kanaal zal terugkeren.

Techniek en technologie

Tectime TV richt zich met haar programma’s op techniek en technologie over (digitale) radio en televisie-ontwikkelingen, multimedia alsmede media-ontwikkelingen.

De on-demand uitzendingen zijn via http://www.tectime.tv te vinden.

Video