Televisie-aanbieder Sparql past televisiepakketten aan

Televisie-aanbieder Sparql gaat per 1 januari haar televisiepakketten aanpassen. Zenders zullen worden verplaatst en prijzen worden aangepast.

HBO

Oorzaak van de wijzigingen bij de aanbieder is het stopzetten van de uitzendingen van HBO Nederland per 1 januari aanstaande en een nieuw contract dat met sportzender FOX Sports is gesloten. Sparql levert televisiediensten aan diverse glasvezelaanbieders in Nederland.

Light

Zo wordt het Sparql Light pakket per maand een euro duurder en gaat 15,95 euro per maand kosten. Aan dit pakket zullen televisiezenders SBS9, RTLZ en FOX worden toegevoegd en kunnen 10 televisiezenders op het tweede scherm worden bekeken via bijvoorbeeld smartphone of tablet.

Televisiezenders als BBC Entertainment, Meiden van Holland Hard en Euronews zullen weer uit het ‘Light’-pakket worden gehaald en worden verplaatst naar het ‘Basic’-pakket.

Basic

Bij het Sparql Basic pakket verdwijnen de zenders van HBO Nederland uit het pakket en gaat de prijs omlaag met twee euro naar 21,95 euro. De drie sportzenders van FOX Sports Eredivisie zullen aan dit pakket worden toegevoegd.

FOX Sports

“Als we dan toch kiezen voor FOX Sports in de basis, dan geven we ook gelijk álle zenders die de Eredivisie te bieden heeft. Met FOX Sports 1, 3 en 5 in het Basic pakket geniet je van elke Nederlandse voetbalwedstrijd die Fox Sport te bieden heeft.”, aldus de aanbieder. Buitenlands voetbal bij FOX Sports is als los pakket aan te schaffen voor 4,95 euro.

Wijzigingen

Daarnaast zullen een aantal televisiezenders van televisiepakket wijzigen. Een compleet
overzicht van de wijzigingen vind je hier.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.