Televisiezender ONS nu ook te zien bij kabelaar SKV

Stichting Kabeltelevisie Veendam (SKV) geeft sinds kort ook de televisiezender ONS door. De zender is te vinden in de pakketten PLUS-Extra en PLUS-Algemeen op kanaal 50. Dit heeft de kabelaar bekend gemaakt op haar website.

Nostalgie

ONS is volgens de kabelaar uit Veendam, dé tv-zender voor mensen die nostalgie een warm hart toedragen. “ONS biedt een breed aanbod aan goede series, Nederlandse en buitenlandse speelfilms, geschiedenis, muziek en entertainment.”,aldus SKV.

Klassiekers

De televisiezender zendt veel programma’s uit het verleden uit zoals Bonanza, Medisch Centrum West en Kookgek met Braakhekke. Maar ook historische kostuumdrama’s en films die de sfeer van vroeger uitademen. Daarnaast is er bij de televisiezender aandacht voor cultuur, natuur en worden er films uitgezonden. Tevens is er aandacht voor cabaret bij de televisiezender met het programma Gouden Amusement met onder andere Snip en Snap en de Mounties.

Muziek

Ook zijn er muzikale programma’s te vinden op te nostalgische televisiezender. Erik de Zwart presenteert het Top 40 Hitdossier en Ernst Daniel Smid introduceert klassieke concerten in het programma Ernst op Zondag. In De Plaat Blijft Hangen ziet u muziekclips uit de jaren 70 en 80. Haal uw dansschoenen maar uit de kast!

SKV

Sinds deze week is de televisiezender ook te zien bij kabelaar SKV op kanaal 50. Hiervoor is wel een abonnement op de pakketten PLUS-Extra en PLUS-Algemeen vereist.

Sociale media: