Televisiezender ShortsTV komt met app voor Ziggo Mediabox

De televisiezender ShortsTV heeft vandaag een speciale app gelanceerd voor de Mediabox XL van Ziggo. ShortsTV is een televisiekanaal dat 24 uur onafhankelijke korte films uitzendt.

5000 films

De televisiezender heeft een aanbod van 5.000 films. “Vanaf nu wordt het voor filmliefhebbers nog makkelijker om in het ruime aanbod van meer dan 5.000 films een keuze te maken.”, aldus de televisiezender. ShortsTV heeft vandaag de nieuwe ShortsTV app gelanceerd. Hiermee is het mogelijk om een op maat gemaakte playlist te creëren.

Slimme app

Op basis van een keuze in genre en stemming, stelt het innovatieve algoritme van de gloednieuwe televisieapp het perfecte persoonlijke televisiekanaal samen.”, aldus de televisiezender. De app geeft bovendien op basis van de persoonlijke voorkeuren ook aanbevelingen voor nieuwe films om de kijker te blijven verrassen: van komedie tot documentaire, van thrillers tot animatie en van Academy Award-winnaars tot shorts van nieuw talent.

Ziggo

Momenteel is de ShortsTV app exclusief beschikbaar via de Ziggo Mediabox XL (voorheen bekend als de Horizon Box) voor abonnees van het Movies & Series XL-pakket. De mobiele versie van de app volgt later dit jaar.

Beschikbaarheid

In Nederland is de televisiezender beschikbaar bij Ziggo op kanaal 125 (Movies & Series XL-pakket), Delta op kanaal 312 en YoufoneTV op kanaal 301. Meer informatie over de zender met korte films is beschikbaar op de website van de televisiezender.