videoland

Temptation Island VIPS exclusief van start op Videoland

Op de streamingdienst Videoland is het programma Temptation Island VIPS deze week exclusief van start gegaan. Sinds donderdag zijn de eerste twee afleveringen te zien op de on-demand dienst van RTL.

In 2001 van start op FOX

Temptation Island is van oorsprong een Amerikaanse realityserie, die voor het eerst in 2001 op Fox werd uitgezonden. In Temptation Island gaan vier koppels een wat genoemd wordt “ultieme relatietest” aan door een periode dagen lang, gescheiden van elkaar, door te brengen in het gezelschap van tien verleiders op een tropisch eiland.

In Nederland wordt het programma sinds 2002 uitgezonden en er zijn inmiddels 10 seizoen van uitgezonden in ons land. De seizoenen worden geproduceerd in samenwerking met Vlaamse televisiezenders.

VIPS

RTL heeft er nu voor gekozen om een speciale VIP-editie uit te gaan zenden van de serie. Deze serie zal voorlopig exclusief te zien zijn via de streamingdienst Videoland. In de serie zullen drie bekende koppels te zien zijn.

Koppels

Het gaat om de koppels Ruud & Rowena (Utopia), Niels & Rosanna (Temptation Island 2017), Donny & Amijé (De Roelvinkjes) en onbekend stel: Stefano en Gelina. De serie speelt zich af in Mexico en wordt gepresenteerd door Yolanthe Sneijder-Cabau en Kaj Gorgels.

De eerste twee afleveringen zijn nu exclusief te zien via Videoland. Elke donderdag wordt er een nieuwe aflevering toegevoegd. De totale serie bestaat uit 12 afleveringen.

Video: