Tennis: Libéma Open in Rosmalen live te volgen op Ziggo Sport

Tot en met zondag 17 juni wordt het tennistoernooi Libéma Open in Rosmalen gehouden. Het toernooi is live te volgen op Ziggo Sport.

Rosmalen

Het toernooi van Rosmalen is een jaarlijks terugkerend tennistoernooi volgens het knock-outsysteem voor mannen en vrouwen. Het toernooi wordt gespeeld op gras en is voor veel tennissers een goede voorbereiding op Wimbledon.

Heren

Bij de heren spelen onder andere Richard Gasquet, Gilles Muller, Adrian Manniaro, Fernando Verdasco en Andreas Seppi mee. Ook de Nederlander Robin Haase doet mee aan dit toernooi. Haase neemt het in de eerste ronde op tegen de Kroatische Ivo Karlovic, die vorig jaar in Rosmalen de eindstrijd haalde.

Geen Andy Murray

In eerste instantie zou ook Andy Murray meedoen aan dit toernooi maar hij heeft afgelopen week alsnog afgezegd. De voormalig nummer één van de wereld is niet op tijd hersteld van zijn heupoperatie in januari.

Vrouwen

Bij de vrouwen zijn onder andere Elise Mertens, Anett Kontaveit, Shuai Zang en Aryna Sabalenka van de partij. Voor Nederland doen, Richel Hogenkamp, Bibiane Schoofs en Kiki Bertens mee aan het toernooi. Kiki Bertens is voor de eerste ronde gekoppeld aan Natalia Vikhlyantseva. Richel Hogenkamp moet het in de eerste ronde tegen Alison van Uytvanck. Bibiane Schoofs moet het opnemen tegen de Duitse Carina Witthoeft.

Ziggo Sport

Sportzender Ziggo Sport zendt de hele week uit vanaf Rosmalen. De uitzendingen beginnen elke dag rond 11.00 uur en zijn te zien via Ziggo Sport. Deze sportzender is zonder meerkosten te zien voor alle abonnees van Ziggo met digitale televisie.

Ziggo Sport Totaal

Voor tennisliefhebbers die geen abonnement hebben bij Ziggo kan het toernooi worden gevolgd via Ziggo Sport Totaal. De uitzendingen zijn te volgen via het Select-kanaal.

Video: