Tennis: US Open live op Eurosport 1 en Eurosport 2

Het laatste Grand Slam tennistoernooi van dit jaar gaat vandaag van start: de US Open. Het evenement is live te volgen via Eurosport.

Het US Open ingang van deze editie kan er ook op de US Open ook overdekt worden gespeeld. De bouw van het schuifdak op het Arthur Ashe-stadion duurde twee jaar. Het verschuifbare plafond kan binnen zeven minuten dicht. Roland Garros is nu het enige grandslamtoernooi zonder overdekt stadion. Robin Haase en Kiki Bertens verdedigen op de grand slams traditiegetrouw de Nederlandse eer in het enkelspel. Ze krijgen op de US Open gezelschap van Richèl Hogenkamp, die een succesvolle kwalificatiecampagne heeft afgewerkt. Haase komt vandaag al in actie.

Dagelijks

Op Eurosport 1 is het toernooi dagelijks vanaf ongeveer 17:45 uur rechtstreeks te volgen. Eurosport 2 is er iets eerder bij; vanaf ongeveer 17:00 uur. Het commentaar bij de wedstrijden komt van Kristie Boogert, Mariette Pakker, Marc de Hous, Abe Kuijl, Sabine Appelmans, Carlo Wilmots, Frank Balvers en Robbert Reimering.

Game, Set & Mats

Ook Game, Set & Mats is terug. Door middel van interviews en analyses geven Mats Wilander en Barbara Schett de kijker een zo compleet mogelijk beeld van de ontwikkelingen in New York. Eurosport’s on-site crew heeft toegang tot alle courts en de spelersverblijven, voor interviews met – en reacties van spelers, coaches en kenners.

Online

De US Open is ook online uitstekend te volgen. Met de Eurosport Player kan de liefhebber kiezen uit de coverage van maar liefst 12 verschillende banen. Ook interessant zijn de wedstrijd-timelines (om belangrijke punten terug te kijken), de live alerts, de instant replay video’s en het video on demand-aanbod vanaf de kwartfinales.

Wimbledon

Onlangs maakte Eurosport bekend voor de komende 3 seizoenen de uitzendrechten van Wimbledon te hebben te hebben aangekocht – voor 16 landen, waaronder Nederland. Met die acquisitie completeerde de sportzender, die in Nederland en België opereert onder de vlag van Discovery Networks Benelux, haar tennis Grand Slam kwartet.

Eén reactie

  1. Mag Sabine Appelmans aub vertrekken. Haar intonatie en staccato geneuzel is niet om aan te horen. Het verpest het mooie tennis.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.