The Passion ook via de radio te volgen

radioHet muziekspektakel The Passion wordt dit jaar ook op de radio uitgezonden. De productie van de EO en KRO is vanavond rechtstreeks te horen op NPO Radio 2. De openluchtvoorstelling over het lijden van Jezus wordt dit jaar voor de vijfde keer opgevoerd. In Enschede wordt een verlicht kruis door de stad gedragen. Jim de Groot speelt dit jaar Jezus, Shirma Rouse is Maria.  Daarnaast doen Jeroen van der Boom (Petrus), Jeroen van Koningsbrugge (Judas) en Jon van Eerd (Pontius Pilatus), Robert ten Brink (de verteller), Bridget Maasland (verslaggeving) en Q Music-DJ’s  Mattie en Wietze dit jaar ook mee. 

NPO Radio 2 begint vanavond om 18.00 uur met haar uitzending rondom The Passion en doet verslag van het evenementen tot 01.00 uur. NPO Radio 2 is landelijk te ontvangen via FM, DAB+, diverse digitale radiopakketten en wereldwijd via Internet.

The Passion is, net als de eerdere edities, te volgen op televisie. De uitzending op NPO 1 duurt van 20.25 tot 22.00 uur. evenement tot 01.00 uur. NPO is ook te zien via Internet: http://www.npo.nl/live/npo-1