Themakanaal NPO Best in het teken van Britse topseries

Het NPO-themakanaal NPO Best pakt vanaf maandag 14 november uit met een groot aantal Britse topseries. Tot aan het eind van het jaar zijn elke dag BBC-klassiekers te zien; een mix van comedy, detectives en natuurseries.

Comedy

“Are you free?”, “The lady of the house speaking” of “You stupid woman!”. De vele liefhebbers van comedyseries denken bij deze zinnen onmiddellijk aan de bijbehorende series Wordt u al geholpen?, Schone Schijn en ‘Allo ‘Allo!. Vanaf aanstaande maandag, 14 november, krijgt de kijker dagelijks een flinke portie klassieke Britse humor voorgeschoteld op NPO Best.

Kerstspecials

Het NPO-themakanaal begint iedere dag, ook in het weekend, om 20.00 uur met Schone Schijn, gevolgd door Wordt u al geholpen?. Later op de avond volgen dubbele afleveringen van ‘Allo ‘Allo!. De kerstspecials van deze topreeksen komen allemaal voorbij op 24, 25 en 26 december.

Detectives en natuurseries

NPO Best pakt verder uit met een groot aantal BBC-detectives, zoals de complete serie Miss Marple met Joan Hickson en alle afleveringen van Inspector Lynley. In de maand december wordt het pakket nog uitgebreid met aangrijpende en oogstrelende natuurseries als De IJsberenfamilie en ik, Expeditie Tijger en Kangaroo Dundee.

De uitzendingen van NPO Best zijn dagelijks tussen 20.00 en 04.00 uur te zien in het basispakket van KPN (kanaal 58) en Ziggo (kanaal 311) en via Internet.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.