Thrillerserie Vlucht HS13 vanavond van start op NPO 3

Vanavond, 4 september, gaat de nieuwe thrillerserie Vlucht HS13 van start op NPO 3. De nieuwe serie van KRO-NCRV start met een dubbele aflevering om 20.20 uur.

Katja Schuurman

In Vlucht HS13 speelt Katja Schuurman de rol van de succesvolle zakenvrouw Liv. Haar leven wordt op zijn kop gezet als de vlucht die haar echtgenoot heeft geboekt, neerstort op weg naar Barcelona. Al meteen worden zij, haar zoontje Mart en haar omgeving geconfronteerd met bizarre ontwikkelingen, die een almaar duisterder verleden naar boven brengen.

Cast en crew

Naast Katja Schuurman spelen in Vlucht HS13 Jeroen Spitzenberger (speelt Haye, de zwager van Liv), Daniel Boissevain (speelt Simon, de man van Liv), Reinout Bussemaker en Roos Ouwehand. Het scenario is geschreven door de succesvolle thriller-auteurs Marion Pauw en Elle van Rijn, in samenwerking met Lineke van den Boezem. De regie is in handen van Hanro Smitsman en Ivan Lopez Nunez. Vlucht HS13 is gebaseerd op de succesvolle Turkse dramaserie The End.

Chatbot

Eén van de personages uit Vlucht HS13 komt tot leven als Facebook Messenger bot. Zondag 4 september om 20.50 uur wordt de bot gelanceerd. Kevin (gespeeld door Ali Ben Horsting) neemt na iedere aflevering drie keer per week contact met de kijkers op die die bot volgen op Facebook. “Al chattend ontrafel je extra verhaallijnen die in brokjes content (audio, video, foto’s) via Messenger worden verteld en kom je meer te weten over wat er gaat gebeuren in de komende aflevering.”, aldus de makers in een persbericht.

Vlucht HS13 is vanavond om 20.20 uur te zien op NPO 3.

Video:

Trailer

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.