Tilburgse Kermis van start, Kermis FM on air

Vanaf vrijdag 19 juli is Kermis FM weer te beluisteren en te bekijken tijdens de Tilburgse Kermis. De evenementenomroep doet uitgebreid verslag van de kermis in Tilburg op radio, televisie en Internet.

DJ’s

Op de radiozender zijn de komende 10 dagen weer veel bekende DJ’s te horen. Onder anderen Barry Paf (100% NL), Domien Verschuuren (Qmusic), Rob Janssen (3FM) en Frank van ‘t Hof (Radio 2), Mart Meijer (538), Bas Menting (538) en Lindo Duvall (Radio Veronica) zijn te horen op de radiozender.

Televisie

Op Roze Maandag, maandag 22 juli, presenteert Amber Brantsen (NOS) een talkshow op Kermis FM TeeVee, die live wordt uitgezonden op NPO 1 Extra. “Allerlei gasten uit Tilburg en daarbuiten schuiven aan aan Ambers talkshowtafel.”, aldus de radiozender.

FM, DAB+ en Internet

Vanaf vrijdag 19 juli 15:00 is de radiozender in en rond Tilburg te horen op 105.9FM en in Noord-Brabant ook via DAB+. Daarnaast zijn Kermis FM en Kermis FM TeeVee wereldwijd te volgen via Internet. Het Brabants Dagblad gaat de uitzendingen van Kermis FM continu op de site bd.nl streamen.

Niet meer via lokale omroep Tilburg

De uitzendingen van Kermis FM zijn dit jaar niet meer te volgen via de publieke lokale omroep van Tilburg. Het bestuur van de omroep was bang voor represailles van het Commissariaat voor de Media en trok de stekker uit de samenwerking. De lokale omroep van Goirle (LOG) neemt de uitzendingen wel over.