Top 1000 Allertijden van start op Radio Veronica

Vandaag start Radio Veronica met haar lijst de Top 1000 Allertijden. De lijst is tot en met vrijdag 9 december te horen op de radiozender.

Prince

Purple Rain van Prince & The Revolution staat dit jaar voor het eerst op nummer 1 in de Radio Veronica Top 1000 Allertijden. De hit uit 1984 is populairder dan ooit, mede door het overlijden van Prince eerder dit jaar.

Samenstelling

De Top 1000 Allertijden is samengesteld door de luisteraars en van zaterdag 3 december 09.00 uur tot en met vrijdag 9 december 18.00 uur te horen op Radio Veronica. Op zaterdag 10 december komen de honderd grootste hits uit de lijst nogmaals voorbij.

Top 5

De Radio Veronica Top 1000 Allertijden is de afgelopen weken samengesteld door de luisteraars via Radioveronica.nl en de Radio Veronica-app. De top 5, editie 2016 bestaat uit: 1. Prince & The Revolution – Purple Rain, 2. Coldplay – Viva La Vida, 3. Guns N’ Roses – November Rain, 4. Queen – Bohemian Rhapsody, 5. Michael Jackson – Thriller.

Muzikale gebeurtenissen 2016

De Top 1000 Allertijden bevat naast de grootste klassiekers ook hits die representatief zijn voor belangrijke muzikale gebeurtenissen uit het afgelopen jaar, zoals het overlijden van legendes als Prince en David Bowie. Beide artiesten staan met meer nummers dan voorheen in de lijst en stonden niet eerder zo hoog genoteerd.

Ook de grootste hits uit 2016, zoals 7 Years van Lukas Graham, Do I Ever van Kensington en Coldplay’s Hymn For The Weekend, hebben een plaats in deze editie veroverd.

Luisteren

Radio Veronica is landelijk te ontvangen via FM en DAB+, alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet. De lijst zelf vind je hier.

Tweets:

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.