Totale opbrengst Heppie View Tour 152.975 Euro

De totale opbrengst van de Heppie View Tour is 152.975 Euro. Vandaag werd de ’tour’ afgesloten bij de zendmast in het Brabantse Mierlo.

Heppie View Tour

De Heppie View Tour maakt het al enkele jaren mogelijk om voor tien euro zendmasten te bezoeken op diverse locaties in Nederland. De Stichting Heppie werkt hiervoor samen met masteneigenaar Alticom. De afgelopen jaren zijn onder andere de zendmasten van Smilde, Lelystad, Lopik, Haarlem en Goes open gesteld voor het publiek. De Heppie View Tour begon ook in Mierlo een aantal jaar geleden is vandaag op deze locatie ook afgesloten.

Afsluiting in Mierlo

Naast een bezoek van de zendmast was het ook mogelijk om te abseilen vanaf 70 meter hoogte. Vanmiddag werd rond 13.30 uur het eindbedrag bekend gemaakt van de totale Heppie View Tour. In december 2014 stond de teller al op 120.000 euro, vandaag is bekend gemaakt dat het uiteindelijke bedrag 152.975 euro is geworden. Dit bedrag werd bekend gemaakt in de aanwezigheid van de organisatoren van de ’tour’ de burgemeester van Geldrop-Mierlo en ambassadeur van de Stichting Heppie: Natasja Froger

Stichting Heppie

De Stichting Heppie, die ook haar thuisbasis heeft in Mierlo, zet zich in voor kinderen die niet de kans krijgen om echt kind te zien. Voor deze kinderen organiseert de stichting diverse activiteiten. De Stichting Heppie heeft onlangs bekend gemaakt samen te gaan met de Stichting Het Vergeten Kind.

Tweets:

https://twitter.com/heppieinfo/status/708689036941107200

 

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.