Tour du Jour keert terug op RTL 7 tijdens Tour de France

Het televisieprogramma Tour du Jour is dit jaar weer te zien op RTL 7. De editie van 2017 komt drie weken lang vanuit Breda.

Breda

Wilfed Genee, presentator van het programma, heeft dit bekend gemaakt bij de lokale omroep van Breda: BredaNu. “De locatie is nog niet bekend, maar de komende zomer ga ik Breda dus nóg beter leren kennen’, ,aldus Genee in het radioprogramma ‘De Ochtendjas’.

Tour de France

Tour du Jour wordt uitgezonden in de weken tijdens de Tour de France. Het programma is elke avond te zien op RTL 7 tijdens deze wielertour met analyses en interviews over de Tour de France. Het praatprogramma over de Tour de France is sinds 2011 op tv. Vorig jaar werd het programma niet uitgezonden maar deze zomer komt het programma dus weer terug op de televisie bij RTL 7. Eerdere edities van het programma kwamen uit onder andere Amsterdam, Naaldwijk en Utrecht.

Oranje

Genee liet verder in het radioprogramma De Ochtendjas van BredaNu weten dat zijn nieuwe programma over hoe we het Nederlands elftal aan de praat moeten krijgen, niet doorgaat. “Het stond gepland voor 22 mei maar helaas zagen Johan Derksen en René van der Gijp het niet zitten. “.

Audio:

Sociale media:

https://www.facebook.com/BredaNu/posts/1255070624590476:0