Tour Du Jour vanuit Breda van start op RTL 7

Na een jaar afwezigheid keert Tour Du Jour terug bij RTL 7. Vanavond is de eerste uitzending van dit seizoen waarin vooruit wordt geblikt op de Tour de France die morgen van start gaat.

Tour Du Jour

Dagelijks presenteert Wilfred Genee samen met zijn vaste tafelgenoot Michael Boogerd de wielertalkshow. Vanuit de haven van Breda praten zij met oud-wielrenners en bekende wielerliefhebbers. Samen met speciale verslaggevers in Frankrijk beschouwen zij de koersdag na. Dit doen ze op eigenzinnige wijze en met een scherp randje. ‘Tour Du Jour’ is vanaf vrijdag 30 juni iedere dag, ook op rustdagen, tussen 20.00 en 21.30 uur te zien bij RTL 7.

Gasten

Naast vaste tafelgenoot Boogerd schuiven Maarten Tjallingii, Erik Dijkstra en de Belgische schrijver Dimitri Verhulst afwisselend aan als tafelgenoot aan bij Genee. Daarnaast is er dagelijks ruimte voor een interessante wisselende gast. Gisteren werd ook Frank Evenblij en renner Stef Clement zullen met regelmaat aanschuiven toegevoegd als terugkerende tafelgasten.

Bijdrages uit de Tour

Vanuit de Tour doen wielerliefhebbers Maxim Hartman en Filemon Wesselink verslag. Filemon gaat op zoek naar het verhaal uit de wedstrijd en praat dagelijks met ploegleiders, topfavorieten en opvallende rijders. Maxim zoekt als échte liefhebber letterlijk en figuurlijk de rand op. Hij doet zijn verslag van de verschijnselen en de gekte rondom de Ronde van Frankrijk.

Breda vaste locatie

De laatste editie van ‘Tour Du Jour’ kwam vanaf wisselende locaties. Dit jaar keert het programma terug naar een vaste herkenbare plek, waarbij Breda is gekozen als dagelijkse livelocatie. Op een steenworp afstand van het Kasteel van Breda neemt het team van RTL 7 zijn intrek onder de overkapping van de voormalige Visafslag, waar tegenwoordig Restaurant Binnen huist.

Sociale media: