TriNed, Youfone en Open Fiber sluiten zich aan bij NLConnect

De telecombedrijven TriNed, Youfone en OpenFiber hebben zich aangesloten bij NLConnect, de brancheorganisatie van telecom- en kabelbedrijven.

Groei

De vereniging groeit daarmee naar 15 leden, die allen investeren in connectiviteit en hoogwaardige telecomdiensten. Eerder dit jaar kondigde NLConnect aan zich open te stellen voor alle aanbieders van elektronische communicatiediensten zoals omroepdistributeurs en internetproviders en zich niet langer te beperken tot traditionele kabelbedrijven.

Bedrijven

TriNed is een ervaren onafhankelijke triple play serviceprovider op glasevzelnetwerken. Youfone is een kwalitatieve en onafhankelijke aanbieder van Sim Only abonnementen voor zowel consumenten als zakelijke klanten. De aanbieder heeft ook plannen om televisiediensten aan te gaan bieden. OpenFiber is een aanbieder van Gigabit internet en HDTV binnen studentenhuisvesting en appartementencomplexen en op bedrijventerreinen, via een eigen glasvezelnetwerk.

“Samenwerking”

Mathieu Andriessen, directeur NLConnect: “Het is fijn om te merken dat steeds meer partijen het belang van samenwerking inzien. Onze leden hebben gezamenlijke uitdagingen rondom het investeren in de digitale infrastructuur van de toekomst en rondom dienstverlening naar klanten. Die uitdagingen kunnen we veel effectiever aangaan als we de handen ineen slaan. We heten de nieuwe leden dan ook van harte welkom.”

Voorheen NL Kabel

NLConnect komt voort uit de branchevereniging NLKabel. Begin dit jaar werd NLKabel omgevormd tot NLConnect nadat de bedrijven Ziggo en Caiway hun lidmaatschap aan NLKabel hadden opgezegd.

Sociale media: