TV Oranje en RADIONL op zoek naar de carnavalshit van 2016

Televisiezender TV Oranje en radiozender RADIONL gaan op zoek naar de grootste carnavalshit van dit jaar onder de noemers de ‘Carnavalskneiter’ van 2016.

Stemronde

Vanaf dinsdag 26 januari mogen de kijkers en luisteraars elf dagen lang via de websites van RADIONL en TV Oranje een stem uitbrengen op een uitgebreide lijst met carnavalsliedjes. De stemming sluit op vrijdag 5 februari om 11.11 uur. Daarna wordt de ‘11 van Oranje’ bekendgemaakt, waarvan de nummer één wordt uitgeroepen tot ‘Carnavalskneiter 2016’. Vorig jaar viel deze eer te beurt aan Snollebollekes met het nummer ‘Alaafrojack’.

Alleen liedjes met clip dingen mee

De aanmelding voor ‘De 11 van Oranje’ is vandaag geopend. Omdat de lijst zowel op radio als televisie zal worden uitgezonden, kunnen alleen carnavalsliedjes worden ingezonden waarvan tevens een videoclip is gemaakt. De definitieve ’11 van Oranje’ wordt vrijdag 5 februari tussen 15.00 en 18.00 uur bekendgemaakt in de uitzending van RADIONL en op de websites www.radionl.fm en www.tvoranje.nl. De complete lijst wordt door TV Oranje uitgezonden op vrijdag 5 februari om 23.11 uur en herhaald op zaterdag 6 februari om 11.11 uur.

Clip inzenden

Inzenden voor de ’11 van Oranje’ kan door een clip te sturen naar muziek@tvoranje.nl. Clips kunnen in een voor uitzending geschikt formaat digitaal worden aangeleverd via bijvoorbeeld WeTransfer en worden bij binnenkomst eerst beoordeeld door de muziekredactie. Denk aan het duidelijk en correct vermelden van artiest en titel, plus de contactgegevens van jezelf. Een clip mag geen titels in beeld bevatten en mag niet vooraf worden gegaan door colorbars/slates of andere uitingen. Daarnaast mag het bestand niet onnodig zwart aan het begin en eind bevatten.

Video:

Winnaar 2015

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.