TV Oranje komt met speciale kerstzender bij CAI Harderwijk

(update) TV Oranje, de zender met muziekclips van Nederlandse artiesten, brengt de komende periode een speciale kerstzender op de kabel bij kabelaars CAI Harderwijk en SKV in Veendam.

Kerstclips

Inwoners van Harderwijk kunnen tijdelijk non-stop kijken naar kerstclips van artiesten van eigen bodem. Kabelexploitant CAI Harderwijk geeft tot maandag 4 januari 2016 aan al haar abonnees TV Oranje Kerst door op kanaal 200 met een speciale kerstvariant van de zender. Op de speciale zender zijn doorlopend kerstclips te zien van Nederlandse artiesten.

Harderwijk

“Dat deze service juist in Harderwijk wordt aangeboden, mag geen verrassing heten. In 2011 haalde volkszanger Koos Alberts, zelf inwoner van de gemeente Harderwijk, 1500 steunbetuigingen op toen de plaatselijke programmaraad de zender wilde vervangen door nieuwszender Al Jazeera. Sindsdien heeft TV Oranje een vaste plek op de kabel in het Zuiderzeestadje.”, aldus de televisiezender.

CAI Harderwijk geeft TV Oranje Kerst door op kanaal 200 van het digitale basispakket.

Ook in Veendam

Per maandag 14 december is de tijdelijke televisiezender TV Oranje Kerst ook via kabelaar SKV in Veendam te zien. Via het digitale pakket op kanaal 999 en via het analoge basispakket via kanaal 52 / 719.25 MHz. Het is nog niet duidelijk of andere digitale televisie-aanbieders de speciale kerstzender zender ook gaan doorgeven.

TV Oranje

TV Oranje zelfs is te zien bij vrijwel alle digitale televisie-aanbieders en vertoont 24 uur per dag videoclips en andere beelden van Nederlandse artiesten. De zender is in heel Nederland via alle kabelexploitanten te ontvangen. In sommige gevallen is de ontvangst digitaal, in dat geval is er een digitale ontvanger nodig. In andere gevallen wordt de muziekzender doorgegeven in het analoge basispakket. Daarnaast is de zender via Canal Digitaal en TV Vlaanderen ook via de satelliet te ontvangen.

Tweets:

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.