TV West start met nieuwe serie ‘Nog lang en gelukkig’

TV West zendt vanaf vandaag, woensdag 3 mei, de gloednieuwe serie ‘Nog lang en gelukkig’ uit. Het programma wordt gepresenteerd door Manuel Venderbos.

Leven na pensioen

In vijf afleveringen onderzoekt presentator Manuel Venderbos hoe je je leven het best kunt inrichten ná je pensioen. Manuel ontmoet bekende en minder bekende regiogenoten die één ding met elkaar gemeen hebben: ze hebben nog lang geen zin om achter de geraniums te zitten!

Blauw verenpak

In elke aflevering staat een ‘hoofdrolspeler’ centraal. Zo spreekt Manuel onder meer met acteur Peter Tuinman en met de geheimzinnige actrice die al sinds 1991 in het blauwe verenpak van niemand minder dan Pino zit. Wat is hun verhaal? Welke zin geven zij aan het leven? Ook gaat Manuel de straat op met de vraag: wat maakt jou gelukkig?

Popband

Wat kan je eigenlijk allemaal doen na je pensioen? Dansen, creatief bezig zijn of je hersenen laten werken: Florence biedt tal van cursussen. Van workshops salsa en hiphop tot cursussen fotografie en sieraden maken. Manuel bekijkt de mogelijkheden. Maar er is ook reality: we volgen een popband met Haagse ouderen die elke week druk repeteren voor een optreden op Parkpop.

Uitzendtijden

‘Nog lang en gelukkig’ is vanaf 3 mei elke woensdag te zien op TV West vanaf 17.00 uur en wordt daarna op elk heel uur herhaald. De regionale zender TV West is landelijk te zien via digitale tv-ontvangers, via de website Omroepwest.nl en de app voor mobiel en tablet. Klik hier voor meer informatie over de mogelijkheden van ontvangst van TV West.