Tv-zender VICELAND nu ook te zien bij aanbieder Caiway

Televisiezender VICELAND is vanaf vandaag, 15 juni, ook te zien voor de 200.000 abonnees van aanbieder Caiway. De lancering bij Caiway komt drie maanden na de lancering van VICELAND op Ziggo in Nederland en Telenet in Vlaanderen. Bij Ziggo is de televisiezender op 1 maart van start gegaan.

Versie

Caiway zendt vanaf 15 juni lokale en internationale video content van VICELAND uit, waaronder Needles & Pins (met Grace Neutral), Noisey (met Zach Gouldbaum) en de meest recente lokale productie Christina Curry: In Real Life. De zender is te zien op kanaal 22 van het digitale basispakket van de aanbieder.

Proximus

Eerder deze maand lanceerde de televisiezender ook al in Wallonië en Vlaanderen bij de aanbieder Proximus. Hierdoor is de televisiezender voor millenials nu in heel België te zien.

“Ambitie”

Stefan Tieleman, General Manager: “Slechts 3 maanden na onze launch laat deze uitbreiding in de Benelux onze ambitie zien. Nu Caiway is toegevoegd aan onze lijst van distributeurs, kunnen we met onze premium content een nog groter publiek bereiken.

Doelgroep

De zender die zich op vooral jonge mensen die steeds minder televisie kijken (16-39 jarigen) en is bekend van haar website waarin ze op een onafhankelijke en originele, maar wel journalistieke wijze zowel maatschappelijke als typische jongerenonderwerpen uit de hele wereld aandacht geeft. Daarbij komt ook muziek, eten, kunst, seks, drugs, mode, film, sport en technologie aan de orde.