(C) Mediamagazine

Tweakers: Ziggo beste internetprovider, KPN beste mobiele provider

Zowel KPN als Ziggo zijn in de prijzen gevallen bij de Tweakers Awards 2018/2019. De prijzen werden voor de twaalfde keer uitgereikt.

Tweakers Awards

In totaal zijn er meer dan een half miljoen stemmen in 32 categorieën uitgebracht. De prijzen werden uitgereikt in Koninklijk Instituut voor de Tropen in Amsterdam.

Ziggo

Kabelaar Ziggo won de prijs voor de beste Internetprovider 2018/2019. De provider kreeg 38,65 procent van de stemmen. Ziggo won de prijs voor de negende keer op rij.

Wij zijn oprecht trots op deze overwinning en blijven, als ‘Beste internet provider 2018-2019’, uiteraard ons best doen om onze diensten en services verder te optimaliseren. Op deze manier bieden we onze klanten niet alleen de beste internet diensten, maar streven we ook naar een unieke kijkbeleving met content als Ziggo Sport en HBO Movies & Series.“, aldus Ziggo in een reactie.

Grote concurrent KPN werd 2e (18,07 procent) in deze categorie. Provider XS4ALL, die momenteel in het nieuws is door de plannen van KPN om de naam op te heffen, kreeg 15,74 procent van de stemmen en werd hiermee 3e. Voor België ging de prijs naar Telenet.

KPN

KPN ging er wel met de prijs voor beste mobiele provider van Nederland van door. De provider kreeg 26,37 procent van de stemmen. T-Mobile volgde KPN op de voet in deze categorie met 23,96 procent de stemmen. Vodafone moest genoegen nemen met een derde plek (21,55 procent). Voor België ging Proximus er met de prijs van door met 33,86 procent van de stemmen.

De gehele uitslag van de Tweakers Awards 2018/2019 vind je hier.