Twee streamingdiensten voor horror op komst: Horrify en Fear Unlimited

Liefhebbers van het genre horror kunnen de komende periode kennismaken met twee nieuwe streamingdiensten die zich richten op de genres horror en thriller: Horrify en Fear Unlimited.

Horrify

De streamingdienst Horrify gaat dinsdag 30 oktober van start in Nederland. Het platform bevat bij aanvang meer dan 100 films en series, waar wekelijks nieuwe titels aan worden toegevoegd. Horrify wijdt zich aan het horrorgenre om horrorfans een eigen platform te bieden met een uniek aanbod aan horrorfilms en -series die elders niet te zien zijn.

De dienst kost 6,95 euro per maand en de eerste twee weken kan er gratis worden gekeken. De dienst is te bekijken via smartphone en tablet en kan via de Chromecast of Apple TV  naar de televisie worden gestreamd. Meer informatie via de website van de dienst.

Fear Unlimited

Op 30 november gaat nog een streamingdienst van start die zich richt op de genres horror en thriller: Fear Unlimited. De dienst is een samenwerking van Just Media Group, Source 1 Media en Première TV Distribution.

De dienst is vanaf 30 december 2018 voor €7,99 per maand beschikbaar in de gehele Benelux. Onder het ruime aanbod vallen o.a. duistere titels als I Am Not A Serial Killer, Southbound, Wyrmwood, The Hallow, Let the Right One In en What The Waters Left Behind.

Aanbieding

Vroege vogels kunnen al tijdens de pre-release maand (vanaf 30 november) gebruik maken van een introductieaanbieding en betalen €6,66 per maand gedurende de eerste 6 maanden. Meer informatie via de website van de dienst.

Sociale media: