Twee topwedstrijden uit de Eredivisie te zien op FOX Sports

Vandaag zijn er twee topwedstrijden uit de Eredivisie te zien via FOX Sports: Feyenoord-PSV en AZ – Ajax staan op het programma.

Feyenoord-PSV

Zowel Feyenoord als PSV hebben een moeilijk seizoen in de Eredivisie. PSV staat op een vierde plek en Feyenoord op een achtste plek in de Eredivisie. Beide clubs zijn deze week ook uitgeschakeld in de Europa League. Voor beide clubs is het dus van belang een goed resultaat neer te zetten. De wedstrijd is vanaf 14.30 uur te volgen via FOX Sports kanaal 2. In veel gevallen zal voor deze zender een aanvullend abonnement op FOX Sports moeten worden afgesloten.

Radio Rijnmond

De wedstrijd is via de radio te volgen via de regionale radiozender Radio Rijnmond in een uitzending van Rijnmond Sport. In dit programma ook aandacht voor de wedstrijd tussen FC Emmen en Sparta die al om 12.15 uur op het programma staat. De radiozender is te beluisteren in de regio Zuid-Holland via FM en/of DAB+, diverse (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.

AZ-Ajax

Vandaag staat om 16.45 uur AZ – Ajax op het programmma. De wedstrijd tussen de nummer 2 en nummer 1 van de Eredivisie wordt weer gespeeld in het eigen stadion van AZ in Alkmaar. De wedstrijd is te volgen via FOX Sports 1 en derhalve ook te zien in het basispakket van KPN’s Interactieve Televisie.

NH

Via de radio is de wedstrijd te volgen via NH Sport op de regionale omroep NH. De regionale radiozender is te beluisteren in de regio Noord-Holland via FM en/of DAB+, diverse (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.

NPO Radio 1

Alle wedstrijden die vanmiddag worden gespeeld zijn ook te volgen via NOS Langs de Lijn op NPO Radio 1. De radiozender is te beluisteren via FM en/of DAB+, alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.

Samenvattingen

Alle samenvattingen van de wedstrijden die vandaag worden gespeeld zijn vanaf 19.00 uur te zien via NOS Studio Sport op NPO 1.