Tweede Pinksterdag: ‘Eeuwige Roem Top 100’ op Radio West

Vandaag, Tweede Pinksterdag, zendt Radio West tussen 8.00 uur en 19.00 uur de honderd  populairste platen van ‘de Eeuwige Roemlijst’ uit. De luisteraar heeft de volgorde bepaald van de platen die de status ‘eeuwige roem’ hebben bereikt door te stemmen via de website.

Patrick in de Middag

In het Radio West programma ‘Patrick in de Middag’ speelt Patrick van Houten het muzikale spel ‘Eeuwige roem’. Drie platen strijden dagelijks om eeuwige roem. Elke dag kiest een kandidaat één plaat die er uit gaat en zet daar weer een ander nummer voor terug. Een plaat bereikt de status van eeuwige roem als deze zeven dagen volmaakt in het spel. Dan verhuist het nummer naar ‘de Eeuwige Roemlijst’ van Patrick in de Middag.

200 platen

Sinds april 2012 staan nu ongeveer 200 platen op de roemlijst van het programma Patrick in de Middag op de regionale omroep voor Zuid-Holland Noord. Voor de Eeuwige Roem Top 100 bepaalden de luisteraars van de regionale omroep de honderd populairste nummers uit ‘de Roemlijst’.

Uitzendtijden

De Eeuwige Roem Top 100 wordt vandaag, Tweede Pinksterdag, uitgezonden tussen 8.00 en 19.00 uur op 89.3 Radio West. De regionale omroep is te ontvangen in de regio Zuid-Holland via FM (89,3 MHz), DAB+ en via vrijwel alle digitale radiopakketten en wereldwijd via Internet.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.