Tweede seizoen HBO-serie Westworld exclusief te zien via Ziggo

Vanaf vandaag is het tweede seizoen van de HBO-serie Westworld exclusief te zien via kabelaar Ziggo. De eerste aflevering van dit tweede seizoen kan vandaag via het pakket Ziggo Movies & Series (X)L on-demand worden bekeken. Het tweede seizoen bestaat wederom uit tien afleveringen.

Goede kijkcijfers

Westworld is na Game of Thrones de best bekeken HBO-serie. Nederlandse actrice Katja Herbers vertolkt de rol van Grace, één van de vaste gasten die Westworld bezoekt.

Hoge waardering

Op IMDB kreeg het eerste seizoen van de serie een score van 8.9. Daarnaast was het eerste seizoen de best bekeken HBO-serie ooit en overtrof hiermee Game of Thrones. Ook sleepte de serie voor het eerste seizoen maar liefst vijf Primetime Emmy Awards 2017 in de wacht, onder andere voor beste special effects.

Katja Herbers

Naast Katja Herbers zijn ook Gustaf Skarsgård (Vikings) en Fares Fares aan de cast toegevoegd. “Ik kan eigenlijk nog steeds niet geloven dat ik in één van de populairste HBO-series mag spelen”, zegt Katja Herbers over haar rol in het nieuwe seizoen van Westworld. Jonathan Nolan en Lisa Joy zijn opnieuw verantwoordelijk voor de regie van de serie.

Het verhaal

De serie is een fantasierijke dramaserie vol sensatie en avontuur. In het futuristische Westworld draait het om de bewoners van Westworld. Dit zijn androïden die als hosts de bezoekers van het park ‘Westworld’ vermaken.

Wanneer een groep hosts afwijkt van de geplande scripts en niet geprogrammeerd gedrag gaat vertonen, blijkt dit niet zonder risico’s te zijn. In seizoen 2 worden de gevolgen van de opstand duidelijk en zullen veel vragen over de hosts, Westworld én de wereld buiten Westworld onthuld worden.

Elke maandag nieuwe aflevering

Ziggo-abonnees kunnen het eerste seizoen bingewatchen bij Ziggo Movies & Series (X)L en vanaf vandaag, 23 april, iedere maandag een nieuwe 60 minuten durende aflevering van seizoen 2 kijken. De eerste aflevering van het eerste seizoen van de serie is op de website van Ziggo voor iedereen te bekijken.

Video:

https://www.youtube.com/watch?v=sjVqDg32_8s