Tweede seizoen Mr. Robot in juli van start in Amerika

Het Amerikaanse televisienetwerk USA Network start op 13 juli met het tweede seizoen van de serie ‘Mr. Robot’. Het eerste seizoen van de serie werd in Nederland uitgezonden door de VPRO.

Mr. Robot

Mr. Robot draait om de contactgestoorde en morfine verslaafde jonge programmeur Elliot Alderson (Rami Malek) die zich aansluit bij het hackerscollectief fsociety, geleid door de mysterieuze Mr. Robot (Christian Slater). De serie sleepte eerder al een Golden Globe binnen voor de beste televisieserie categorie drama en Christian Slater kreeg voor zijn rol als Mr. Robot de Golden Globe voor de beste mannelijke bijrol in een televisieserie.

Privacy

In het tweede seizoen van de serie zal er onder meer aandacht zijn voor encryptie en privacy. De vaste cast uit het eerste seizoen keert terug en wordt aangevuld met een reeks nieuwe rollen. Volgens USA Network bestaat het tweede seizoen van de serie, net als het eerste seizoen, uit tien afleveringen.

USA Network

Vorige week plaatste de Amerikaanse televisiezender USA Network een trailer voor het nieuwe seizoen van de populaire serie. De serie wordt in de Verenigde Staten vanaf 13 juli uitgezonden. Het is nog niet duidelijk of en wanneer de VPRO in Nederland het tweede seizoen gaat uitzenden. Het eerste seizoen werd afgelopen januari uitgezonden door de VPRO op NPO 3.

Video:

Trailer seizoen 2:

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.