Tweede seizoen van Amazon Original ‘You are wanted’ te zien

Sinds kort is het tweede seizoen van de Duitse serie ‘You are wanted’ te zien op de streamingdienst Amazon Prime Video. ‘You are Wanted’ is een zogenaamde Amazon Orginal. Het eerste seizoen, dat in maart vorig jaar uitkwam, was de eerste Duitse ‘original’ die de Amerikaanse streamingdienst maakte.

Hack

You Are Wanted is geproduceerd door Matthias Schweighöfer en met hij speelt ook de hoofdrol. You Are Wanted vertelt het verhaal van Lukas Franke (Matthias Schweighöfer), hotelmanager en vader, die bruut uit zijn dagelijks leven wordt gerukt als zijn persoonlijke gegevens worden gehackt en hij erachter komt dat zijn levensverhaal wordt herschreven. Andere hoofdrollen zijn voor Alexandra Maria Lara, Karoline Herfurth en Tom Beck.

Tweede seizoen

In het tweede seizoen van de Duitse Original zitten zowel de veiligheidsdiensten als internationale criminelen achter Lukas Franke aan. Lukas is op de vlucht en maakt zich op om het lot weer in eigen handen te nemen. De serie is in Nederland ook te zien met onder andere Engelse ondertiteling.

Netflix

Inmiddels heeft Netflix ook een Duitse ‘orignal’ gelanceerd: Dark. Dark speelt zich af in een hedendaags Duits stadje dat wordt opgeschrikt door de verdwijning van twee jonge kinderen. De mysterieuze vermissing zorgt ervoor dat de dubbellevens en scheve onderlinge verhoudingen van vier families bloot komen te liggen. Inmiddels is een tweede seizoen van deze serie in de maak.

Video: