Uitgebreid aandacht voor finale KNVB Beker op RTV Rijnmond

De regionale omroep RTV Rijnmond besteedt zondag uitgebreid aandacht aan de finale van de KNVB Beker tussen AZ en Feyenoord.

Bekerfinale

Zondagavond 22 april om 18.00 uur wordt de 100e finale van de KNVB Beker gespeeld. De wedstrijd gaat dit jaar tussen AZ en Feyenoord. De wedstrijd wordt gespeeld in de Rotterdamse Kuip. De regionale omroep voor Zuid-Holland Zuid besteedt vandaag uitgebreid aandacht aan deze wedstrijd.

Radio Rijnmond

Op Radio Rijnmond gaat de extra lange live-uitzending al om 15.00 uur van start. De uitzending komt live uit de Kuip en daarnaast zijn er ook sfeerverslagen te horen uit de stad Rotterdam. Radio Rijnmond is de regio Zuid-Holland te ontvangen via FM en/of DAB+, diverse (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.

TV Rijnmond

TV Rijnmond start haar uitzending rond de KNVB Beker om 17.00 uur. “We maken een extra lange FC Rijnmond met als studiogasten de oud – Feyenoorders Danny Buijs en Harry van der Laan. We schakelen regelmatig met het centrum van Rotterdam waar duizenden Feyenoord-supporters het duel via schermen volgen.”, aldus RTV Rijnmond. TV Rijnmond is te ontvangen via diverse digitale tv-aanbieders en wereldwijd via Internet.

Liveverslag

Het liveverslag van de wedstrijd is vanaf 18.00 uur te volgen op Radio Rijnmond en TV Rijnmond. De verslaggevers ter plekke zijn traditiegetrouw Dennis van Eersel en Sinclair Bischop. Na afloop is er een uitgebreide nabeschouwing. Op TV Rijnmond zijn overigens geen live beelden van de wedstrijd te zien aangezien de rechten hiervoor exclusief bij Veronica en FOX Sports liggen.

Huldiging

Mocht Feyenoord winnen, dan is maandag 23 april vanaf 13.00 uur de huldiging vanuit De Kuip live te volgen op Radio Rijnmond, TV Rijnmond en de website van de regionale omroep.