Uitzendingen Kermis FM van start vanaf De Tilburgse kermis

Vanavond start de evenementenzender Kermis FM haar uitzendingen weer vanaf De Tilburgse kermis. Kermis FM is nog tot en met zondag 31 juli te zien en te horen. De Tilburgse kermis is een van de grootste evenementen van Nederland met jaarlijks ruim 1,5 miljoen bezoekers.

Grote namen

Ook dit jaar verenigen grote namen en nieuwe talenten uit de radiowereld zich op Kermis FM, de evenementenzender van de Tilburgse Kermis. Sander Hoogendoorn (3FM), Lars Boele (QMusic), Edwin Noorlander (Radio 538) en Marieke Elsinga (Qmusic) reizen af naar Tilburg om een programma te maken. Daarnaast zijn Casper Meijer (NOS op 3) en zijn ex-collega Rachid Finge, Frank van ’t Hof (NPO Radio 2) & Barry Brand (Radio Decibel), Amber Brantsen (NOS Radio 1) en Saskia Weerstand, Rob Janssen & Tjitse Leemhuis van 3FM in de programmering te vinden.

Nieuwe talenten

Ook tijdens deze achtste editie biedt Kermis FM graag een podium aan nieuwe talenten. Onder andere Lieke de Kok (Efteling Radio), Tessa Mol (Roulette FM), Nelleke Arnout (Glow FM/KX Radio), Patrick Coelho (WILD FM/KX Radio) en Niels van der Veen (538 Hitzone/Glow FM) maken radio op de Tilburgse Kermis. Hoofdredacteur Arno Leblanc: ‘We willen graag een mooie combinatie van bekende dj’s en veelbelovende talenten en dat is weer fantastisch gelukt. En natuurlijk ook dagelijks vrouwen op de radio. Het wordt een fantastische kermis!’

Documentaire

Te ere van het 80ste jubileum heeft de evenementenzender van de Tilburgse Kermis, Kermis FM, een 10-delige documentaireserie gemaakt over ‘Luchtbuks Ria’. De afleveringen volgen Ria in de aanloop naar het bijzondere moment. Aan de hand van de foto’s, familie, buren, de kermis en Ria’s verhaal, maken we een chronologische reis door Ria’s leven in tien afleveringen. De afleveringen zijn vanaf 22 juli om 22.15 te zien op Kermis FM Tevee.

Kijken en luisteren

De multimediale zender is vanaf vrijdag 22 juli om 19.00 te bekijken en beluisteren via onder andere de website www.kermisfm.nl, het evenementenkanaal van Ziggo (kanaal 999), Omroep Tilburg en in Tilburg & omstreken via 105.9 FM.

Audio:

Interview met Arno Leblanc, hoofdredacteur Kermis FM, in Medialand / Studio Alphen:

https://soundcloud.com/medialandnl/kermis-fm-2016-interview-met-arno-leblanc

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.