UPC belooft verbetering Horizon-platform

upcKabelmaatschappij UPC belooft zijn interactieve tv-platform Horizon de komende tijd met softwareupdates te verbeteren. Dat stelt het bedrijf bij de presentatie van zijn financiƫle cijfers van het derde kwartaal van dit jaar.

UPC zegt in een toelichting op de kwartaalcijfers met betrekking tot het Horizon-platform het volgende: UPC benut de komende tijd om op basis van de feedback van haar klanten de producten en diensten van Horizon verder aan te passen aan hun wensen. UPC blijft daarnaast werken aan software-updates voor de Horizon mediabox. In de loop van november vindt de eerstvolgende update plaats. Deze zal onder meer verbetering van de snelheid van de menu’s bewerkstelligen. Zo zal het navigeren door het menu, de TV-gids en het laden van de 3D-animaties sneller verlopen..

Vandaag tussentijdse update beschikbaar
Naast de omvangrijke firmware-update die voor de maand november staat gepland heeft de kabelaar ook vandaag een zogenaamde “tussen” update op haar netwerk beschikbaar gezet. Uit diverse meldingen in het gebruikersforum van UPC Horizon via Chelloo.com is met deze update de snelheid van het menu van de Horizon-ontvanger geoptimaliseerd.