UPC maakt prijzen bekend van digitale tv via CI+-module

upcUPC heeft de prijzen bekendgemaakt van digitale tv met een CI+-module. Dankzij de module is de Mediabox van UPC niet meer nodig. Het CI+-abonnement gaat 5 of 10 euro per maand kosten, boven op het normale tarief voor kabeltelevisie. Dit bericht Tweakers.net vandaag.

 

Voor 5 euro krijgen gebruikers 50 zenders, voor 10 euro krijgen abonnees de beschikking over 90 zenders, zo maakte UPC dinsdag bekend. Die kosten zijn dezelfde als bij digitale tv via de Mediabox. De CI+-module is over twee weken verkrijgbaar bij de kabelaar.

Met de CI+-module kunnen gebruikers alleen naar digitale tv-zenders kijken. Pauzeren van programma’s kan niet en ook zaken terugkijken via de dienst UPC On Demand is onmogelijk. Klanten hebben de CI+-module in bruikleen van de kabelaar.

Voor de CI+-module is een gecertificeerde tv nodig. Sony heeft al¬†bekendgemaakt welke modellen door UPC zijn goedgekeurd. Binnenkort komen daar tv’s van LG, Panasonic, Philips en Samsung bij. De CI+-module heeft volgens UPC als voordeel dat geen mediabox nodig is, zodat er ook geen extra afstandsbedieningen hoeven te worden gebruikt. De CI+-module moet in de tv worden gestoken. Bij andere kabelaars bestaat de optie om een CI+-module in de tv te steken om digitale televisie te kijken al langer. (via Tweakers.net)

Persbericht van UPC vind je hier.