Utrechtse Piratenmarathon op radiozender Bingo FM

Vanaf vanmiddag, vrijdag 20 oktober, 16.00 uur is er een op de lokale radiozender Bingo FM uit Utrecht de ‘Utrechtse Piratenmarathon’ te horen.

Overgenomen door piraten

De radiozender van de stad Utrecht wordt dan overgenomen door radiopiraten die met veel plezier Nederlandstalige hits ten gehore gaan brengen. Onder andere Erik de Zwart, Fred Siebelink, Wouter van der Goes en Sander Lantinga nemen plaats achter de Bingo FM-microfoon.

“De beste dj’s van Nederland”

Op vrijdag 20 oktober draaien echte piraten uit het radiovak nummers speciaal op de Nederlandstalige radiozender Bingo FM. “Achter de microfoon nemen de beste diskjockeys van Nederland plaats” aldus Paul van der Lugt, directeur van RTV Utrecht in een persbericht. “Naast piratenhits en smartlappen kunnen de luisteraars natuurlijk ook zelf nummers aanvragen via de nieuwe Bingo FM App. Want wij draaien alles!”

DJ’s

Presentatoren tijdens de Utrechtse Piratenmarathon zijn Erik de Zwart, Sander Lantinga, Fred Siebelink, Paul van der Lugt, Marc Adriani, Wouter van der Goes, Bert Klaver en de eigen Utrechtse Piratencombinatie: Floris Prenger en Marc Veeningen.

Luisteren

Bingo FM is in de regio Utrecht te ontvangen in de ether via 105,7 en 107,7 MHz, diverse digitale aanbieders in Utrecht@woutervdgoes en wereldwijd via Internet. Live meeluisteren kan via deze link.