Van Inkel van Q-music naar Radio Veronica

radioJeroen van Inkel is vanaf 1 september te horen bij Radio Veronica. Jeroen gaat elke werkdag tussen 16.00 – 19.00 uur de middagshow, Van Inkel in de Middag, presenteren.  Jeroen van Inkel is momenteel nog werkzaam bij Q-music. Jeroen van Inkel gaat samen met Martijn Zuurveen, de producer met een stem, de nieuwe middagshow van Radio Veronica maken. “Het radioprogramma wordt rebels met vlagen, inhoudelijk boeiend en de luisteraars gaan veel lachen.”, aldus Radio Veronica in een persbericht.

Van Inkel neemt de uren over van DJ Rob van Someren die Radio Veronica gaat verlaten.

Niek van der Bruggen volgt Van Inkel op
Niek van der Bruggen gaat de middagshow op Q-music presenteren. Vanaf 21 juli is hij elke werkdag tussen 16 en 19 uur te horen. Hij neemt het stokje over van Jeroen van Inkel en Eva Koreman. Hiervoor had Niek een programma in de avond op Q-music. 
Eva Koreman, voorheen sidekick bij Jeroen van Inkel, presenteert vanaf 1 augustus samen met Joep Roelofsen een programma tussen 21.00 en 00.00 uur.

Philip Alberdingk Thijm
Ook in de leiding van de Sky Radio Group (SRG) gaat er een verandering optreden. De Raad van Bestuur van Telegraaf Media Groep (TMG) heeft Philip Alberdingk Thijm (51) aangesteld als nieuwe algemeen directeur van dochteronderneming Keesing Media Group. Alberdingk Thijm gaf de laatste jaren leiding aan Sky Radio Group (SRG) waaronder Sky Radio, Radio Veronica en Classic FM vallen.