Veel nieuwe series en films via Ziggo Movies & Series XL

Kabelaar Ziggo biedt via haar extra abonnement Ziggo Movies en Series (X)L de komende periode veel nieuwe series en films. Onder andere de HBO-serie Succession staat in juni op het programma.

Succession

Op 4 juni start het eerste seizoen van de nieuwe HBO dramaserie Succession, exclusief bij Ziggo Movies & Series (X)L. De serie gaat over een vermogende oud mediamagnaat Logan Roy met zijn vier kinderen die kost wat het kost de toekomst van zijn familiebedrijf probeert veilig te stellen met zijn ambitieuze plannen. Dit levert een machtsstrijd op in de familie. In de setting van New York komen de thema’s macht, politiek, geld in een familiebedrijf aan bod.

Op 4 juni start ook het eerste seizoen van C.B. Strike (HBO), een mini-serie met Tom Burke naar de novel van J.K. Rowling onder pseudoniem Robert Galbraith.

Fahrenheit

Vanaf 21 mei is de drama/sci-fi film Fahrenheit (HBO) te zien bij Ziggo Movies & Series (X)L met in de hoofdrollen Michael B. Jordan (Black Panther) en Michael Shannon. En The Tale (HBO) met Laura Dern verschijnt op 28 mei.

On demand

Sinds begin mei zijn alle seizoenen on demand beschikbaar van de ABC Studios serie LOST. De complete serie Desperate Housewives (8 seizoenen) staat vanaf 4 juni klaar in het on demand menu.

Video: