Veel ruimte voor muziek bij opvolger NostalgieNet

Vanaf september gaat tv-zender NostalgieNet verder onder een nieuwe naam: ONS. De nieuwe naam komt voort uit de overname van NostalgieNet door Just Media Group. 

Horizontale programmering

Vanaf het najaar krijgt ONS een vaste horizontale programmering, met op elk tijdstip herkenbare programma’s. Programma’s die iets betekenen voor de mensen waar we het allemaal voor doen. Dit zijn nieuwe en bestaande programma’s over reizen, natuur en cultuur; over geschiedenis en nostalgie en over gezondheid, lekker eten en drinken. Natuurlijk biedt ONS ook in de toekomst volop entertainment, drama en Nederlandse speelfilms.

Eigen producties

Naast bestaande programma’s zendt ONS vanaf september veel eigen producties uit, waaronder het gloednieuwe middagprogramma Bij ONS aan tafel. Hierin nodigt presentatrice Kristel van Eijk wekelijks een aantal bekende gasten uit in een strandpaviljoen aan de Loosdrechtse plassen, waarbij chef-kok Walter Muis een maaltijd verzorgt.

Erik de Zwart en Ernst Daniël Smid

Daarnaast komt de Top 40 met Erik de Zwart weer terug op tv met het programma Top 40 Hitdossier en neemt Mari Carmen Oudendijk de kijker mee in de recente geschiedenis met het programma De Gouden Jaren. Ook de klassieke muziekliefhebber is bij ONS aan het juiste adres. In de reeks Ernst op zondag leidt Ernst Daniël Smid concerten in met anekdotes en achtergronden over de muziek en de componist.

49-plussers

“ONS is er voor miljoenen vitale levensgenieters in de leeftijdscategorie 49+. Ze zijn jong van geest en gaan nog niet achter de geraniums zitten. Nederland telt zes miljoen mensen boven de 49. Dat is bijna 40 procent van de bevolking en deze groep groeit nog steeds. Het is een doelgroep met veel vrije tijd die ook bovengemiddeld koopkrachtig is. ONS biedt de adverteerder een unieke propositie en bijzonder hoge selectiviteit en is daarmee voor campagnes gericht op plussers een onmisbare partij.”, aldus ONS in een persbericht.

ONS is vanaf september te zien via vrijwel alle digitale televisiepakketten op het kanaal van NostalgieNet. Meer informatie via: http://kijkbijons.nl/

Promotiefilm:

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.