Verkiezingen: DJ Patrick Kicken tijdelijk te horen op Wild Hitradio

DJ Patrick Kicken is deze heel week te horen in het ochtendprogramma van Rick Waltmann op Wild Hitradio. Doel van zijn bezoek is om meer jongeren naar de stembus te krijgen op 15 maart voor de Tweede Kamerverkiezingen.

Enthousiasmeren

De radiozender Wild Hitradio voert deze week ’s ochtends campagne om haar luisteraars te enthousiasmeren om te gaan stemmen voor de Tweede Kamerverkiezingen op woensdag 15 maart.

Politieke ambities

Ochtenddeejay Rick Waltmann nodigde Patrick Kicken, kandidaat op de lijst van De OndernemersPartij, op maandagochtend uit om langs te komen om te praten over zijn politieke ambities.

Sidekick

Al snel ontstond er een discussie over waarom jongeren vaak de stembus links laten liggen. Patrick vindt dit een belangrijk punt en de vraag van Rick was dan al snel of Kicken de rest van de week ook wil aanschuiven ’s ochtends bij de radiozender. Hij beloofde een week lang te komen sidekicken in de ochtend als Rick zijn vooral jonge luisteraars oproept om sowieso te gaan stemmen 15 maart.

“Toekomst”

“Of de jonge stemgerechtigden wel of niet op mij of mijn partij stemmen, daar gaat het niet om. Het gaat erom dat jongeren gebruik maken van hun stemrecht, zeker in deze turbulente tijden. Het gaat om hun toekomst! Door er bij een jong station als Wild Hitradio een hele week aandacht aan te besteden hoop ik dat stemmen weer sexy wordt voor de jeugd.”, aldus Patrick Kicken.

Luisteraar bereiken

“Als iemand weet hoe je de luisteraar kunt bereiken en duidelijk kan uitleggen hoe alles in elkaar steekt, dan is het Patrick wel. Ik probeer zoveel mogelijk vragen te stellen aan Patrick die luisteraars direct tijdens de uitzending kunnen insturen. Hoe meer jongeren doorkrijgen dat er echt naar ze geluisterd wordt, hoe groter de kans dat ze gaan stemmen op 15 maart.’, aldus Rick Waltmann

De ochtendshow van Wild Hitradio met speciale gast Patrick Kicken is nog de hele week te horen van 07 tot 09u op Wild Hitradio. De radiozender is in Noord-Holland te ontvangen via FM, in grote delen van Nederland via DAB+ en wereldwijd via Internet.