Veronica brengt Formule 1-race live op televisie

Vanavond is de Formule 1-wedstrijd in Austin, Verenigde Staten, live te zien op Veronica. De verrichtingen van onder andere Max Verstappen zijn vanaf 19.55 uur te volgen. De 17e race van het seizoen wordt verreden op het Circuit of the Americas in Austin en zou wel eens de beslissingswedstrijd kunnen zijn.

Lewis Hamilton kan wereldkampioen worden

Coureur Lewis Hamilton heeft een enorme voorsprong in het klassement. Wint hij Hamilton zijn tiende race van het seizoen, dan moet concurrent Sebastian Vettel tweede eindigen om nog een sprankje hoop te houden. Zo niet, dan grijpt Hamilton voor het tweede jaar op rij de titel.

Max Verstappen

Max Verstappen staat na de moeilijke race van vorige week op de twaalfde plek in de WK-stand. Bij de start ging het al mis en werd de coureur geraakt door crashende auto’s voor hem. Daarna liep zijn linker achterband van de velg af waardoor Max langzaam naar de pits moest rijden. Met alle schade was de voortzetting lastig. Toch scoorde Max een puntje door als elfde te eindigen en te profiteren van de achterstand van Fernando Alonso vanwege zijn gridstraf. Na deze zware zondag, kijkt Verstappen al vooruit naar de race vanavond in Amerika. “Hopelijk gaat het dan beter”, aldus Verstappen.

De weersomstandigheden beloven slecht te worden voor de coureurs, er wordt veel regen verwacht als gevolg van de tropische storm Patricia waar de Amerikanen een staartje van meekrijgen. Door de slechte weersomstandigheden is de kwalificatie-wedstrijd al uitgesteld naar zondagmiddag (Nederlandse tijd).

Sport 1

Naast Veronica zendt betaalzender Sport 1 zendt de Grand Prix vanavond live uit zonder reclame. Het verslag van de race zal op Veronica en Sport 1 hetzelfde zijn, met commentaar vanaf locatie van Olav Mol. Behalve dat Veronica dit jaar de Grand Prix van Amerika live uitzendt, wordt een week later – op zondag 1 november – ook de Grand Prix van Mexico live uitgezonden. De wedstrijd is vanaf 19.55 uur te zien bij Veronica, Sport 1 begint om 19.00 uur met de voorbeschouwing.

Terugblik op Grandprix VS in 2014

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.