Verrichtingen Nederlandse clubs UEFA Europa League live op radio en tv

Vanavond gaat de groepsfase van de UEFA Europa League van start. Op radio en televisie wordt aandacht besteedt aan de drie Nederlandse clubs in de Europa League. Voor Nederland doen Ajax, FC Groningen en AZ mee aan dit toernooi.

RTL 7

RTL 7 brengt vanavond vanaf 18.00 uur een uitgebreide voorbeschouwing op de voetbalavond. Om 19.00 uur wordt de wedstrijd tussen Ajax en Celtic live uitgezonden op RTL 7.Vervolgens kan de wedstrijd Partizan Belgrado – AZ live worden gevolgd om 21.00 uur. Om 23.15 uur is er aandacht voor FC Groningen met een ruime samenvatting van het duel tegen Olympique Marseille.

FOX Sports

Op betaalzender FOX Sports staat vanavond op FOX Sports 1 het programma Studio Europa League op het programma tussen 18.00 en 24.00 uur. In dit programma komen alle doelpunten en beslissende momenten uit de 24 wedstrijden, waaronder Ajax, AZ en FC Groningen voorbij. Studio Europa League wordt gepresenteerd door Toine van Peperstraten en Pascal Kamperman met analyses van Kenneth Perez en Arnold Bruggink. Op FOX Sports 3 is de wedstrijd FC Groningen – Olympique Marseille live te volgen vanaf 19.00 uur

Radio

Op NPO Radio 1 zijn alle wedstrijden van de Nederlandse clubs live te volgen via een extra uitzending van de NOS Langs de Lijn tussen 19.00 en 23.00 uur. NPO Radio 1 is te ontvangen via FM, DAB+, alle digitale radiopakketten en wereldwijd via Internet.

Ook Radio Noord doet live verslag van de wedstrijd tussen FC Groningen – Olympique Marseille. De uitzending start om 18.00 uur en wordt vanuit de Euroborg gepresenteerd door Frederick Stokker. Hij wordt bijgestaan door analist Azing Griever. Elwin Baas en Henk Elderman doen integraal verslag van de ontmoeting met de Fransen.Radio Noord is de provincie Groningen te ontvangen via de FM op 97.5 MHz, in heel Oost Nederland via DAB+, vrijwel alle digitale radiopakketten en wereldwijd via Internet.

De andere poulewedstrijden worden gespeeld op 1 oktober, 22 oktober, 5 november, 26 november en 10 december.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.