‘VI Oranje blijft thuis’ vanavond van start op RTL 4

Vanavond is de eerste uitzending van ‘VI Oranje blijft thuis’ te zien op RTL 4. Het programma wordt elke werkdag uitgezonden rond 21.50 uur.

WK zonder Oranje

Het televisieprogramma richt zich voornamelijk op het Wereldkampioenschap voetbal dat aanstaande donderdag vna start gaat in Rusland. Nederland doet, zoals inmiddels wel bekend, niet mee aan dit kampioenschap dus zal ‘VI Oranje blijft thuis’ naast voetbal ook andere actuele zaken onder de aandacht brengen.

Team

Wilfred Genee presenteert het programma en op maandag, woensdag en vrijdag zijn Johan Derksen en René van der Gijp zijn vaste tafelgasten. Op dinsdag en donderdag zullen Van der Gijp en Derksen niet te zien zijn in de dagelijkse talkshow.

Presentator Wilfred Genee zal op deze dagen door andere gasten worden bijgestaan.Onder meer Beau van Erven Dorens en Paul de Leeuw zullen de plaats van vaste Voetbal Inside-gezichten Johan Derksen en René van der Gijp innemen in het programma VI Oranje blijft thuis.

Sidekicks

Daarnaast zullen reeds bekende VI-sidekicks als Jan Boskamp en Hans Kraay jr. aanschuiven. Zij zijn te zien op maandag, woensdag en vrijdag, dagen dat Van der Gijp en Derksen ook aan tafel zitten. Dat team zal af en toe ook worden aangevuld met schrijver Herman Brusselmans.

Talpa

Het is overigens de laatste televisieklus die het trio Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp uitvoeren voor RTL. De voetbalkenners stappen per 1 augustus over naar Talpa van John de Mol. 

Sociale media:

https://www.facebook.com/VoetbalInsideTV/posts/1568159433294733