Voetbal Inside-trio definitief van RTL naar Talpa

Het Voetbal Inside-trio Wilfred Genee, René van der Gijp en Johan Derksen verkast na deze zomer definitief van RTL naar John de Mol’s Talpa TV.

Transfer

Wilfred Genee heeft tegenover RTL Boulevard bevestigd dat de deal inmiddels rond is. De heren gaan een nieuw voetbalpraatprogramma op Veronica, onderdeel van Talpa. Eind maart werd al duidelijk dat een transfer van RTL naar Talpa op handen was.

Voetbal Inside ten einde

Inmiddels hebben Wilfred Genee, René van der Gijp en Johan Derksen hun laatste uitzending van Voetbal Inside op RTL 7 er al op zitten maar toch zijn ze nog niet helemaal klaar met werken voor hun huidige werkgever.

WK

Tijdens het WK voetbal zullen de heren te zien zijn in het programma VI Oranje blijft thuis op RTL 4. Dit programma zal worden uitgezonden op het tijdslot van RTL Late Night.

Rode draad

Genee laat tegenover RTL Boulevard weten dat het WK de rode draad was in het contract: “We mochten het contract rondmaken als we het WK zouden doen, nou we gaan het WK doen! Dat wordt echt een fantastisch feest. Vijf weken lang, zonder oranje een prachtig WK-programma maken. Dus we gaan er met een knal uit”.

Veronica

Vanaf eind augustus zal het trio in een nieuw programma te zien zijn op Veronica. Daarna zullen de voetbalkenners ook worden ingezet in de uitzendingen rond de Champions League. Veronica heeft deze rechten voor de komende drie jaar weer binnengehaald.