UEFA Champions League ook komende drie jaar bij Veronica

De UEFA Champions League is ook de komende drie jaar te zien bij televisiezender Veronica. Talpa Network heeft het contract met de UEFA voor drie jaar verlengd.

Eerste uitzendkeuze

Hierdoor zullen de onderlinge duels tussen de Europese topclubs – net als de afgelopen twee jaar – bij Veronica te zien zijn. De zender heeft hiermee in Nederland de eerste uitzendkeuze uit de verschillende wedstrijden. Naast Veronica zullen er ook wedstrijden te zien via betaalzender Ziggo Sport Totaal en Ziggo Sport 14.

“Versterkt profiel”

De UEFA Champions League versterkt het profiel van Veronica, dat het sport gerelateerde aanbod na de zomer uitbreidt met de voetbaltalkshow van Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp. Op de UEFA Champions League-avonden is Veronica al de op een na grootste zender van Nederland (doelgroep 25 – 54 jaar), aldus Talpa Network in een persbericht.

“Volle tevredenheid”

Peter de Mönnink, CEO Talpa TV: “Drie jaar geleden waren we bijzonder enthousiast dat we als eerste commerciële zendergroep de UEFA Champions League mochten uitzenden, en dat hebben we sindsdien naar volle tevredenheid gedaan. Op dit moment is de stemming minstens net zo goed nu we deze uitzendingen voor alle Nederlandse kijkers kunnen continueren. Ook de komende drie jaar kunnen we hen op dinsdag- en woensdagavond het beste voetbal met de grootste sterren en de beroemdste clubs ter wereld aanbieden.