Video-on-demand dienst ‘hayu’ nu ook beschikbaar in Nederland

De video-on-demand dienst ‘hayu’ is nu ook in Nederland beschikbaar. De dienst van NBCUniversal International biedt ruim 6000 afleveringen aan reality series.

De dienst is rechtstreeks via www.hayu.com beschikbaar voor consumenten en de series kunnen zowel via smartphone, tablet als pc bekeken worden. Tegelijk met Nederland wordt hayu ook in België en Luxemburg gelanceerd.

Reality

hayu richt zich op de grote groep van reality tv liefhebbers en combineert een unieke gebruikservaring met de allerbeste Over the top (OTT) -technologie. De streamingdienst biedt meer dan 6.000 afleveringen van ruim 200 reality series. Het merendeel van de afleveringen is vaak al op de premièredag in Amerika ook al in Nederland te zien.

Series

De dienst biedt series als Keeping Up with the Kardashians en de spin-offs daarvan, of de franchises The Real Housewives en Million Dollar Listing, Below Deck en Made in Chelsea, naast vele andere series – maar biedt gebruikers ook de mogelijkheid om hun favoriete reality series te downloaden om deze onderweg zonder internetverbinding te kijken.

“Vaart zetten”

We willen vaart zetten achter het verder uitrollen van hayu naar de consument. Deze lancering op de Nederlandse markt, samen met België en Luxemburg, is een belangrijke volgende stap in onze ambities,” licht Hendrik McDermott, Senior Vice President Branded On-Demand van NBCUniversal International toe.

5,99 euro per maand

De dienst, die zonder vast abonnement kan worden afgenomen, kost € 5,99 per maand en biedt toegang tot het complete aanbod. Alle hayu klanten krijgen de eerste 30 dagen gratis zodra ze zich aanmelden.