Videoland maakt offline kijken van haar content mogelijk

De streamingdienst Videoland introduceert Download to Go, een functionaliteit waarmee gebruikers per direct de mogelijkheid hebben om series en films te downloaden. Dit bericht de eigenaar van Videoland, RTL Nederland, in een persbericht.

Overal kijken

Door de nieuwe functionaliteit kunnen klanten van de streamingdienst nu ook in de trein, in het vliegtuig of, bijvoorbeeld, op de achterbank van de auto naar hun favoriete entertainment van Videoland kijken. Videoland is het eerste grote video-on-demand-platform in Nederland dat een dergelijke functionaliteit aanbiedt.

Aanbod

Eerder kondigde Videoland aan het kijken van kinderseries en -films zonder internetverbinding mogelijk te maken. Nu, bij de daadwerkelijke introductie van Download to Go, wordt echter ook al een groot deel van de titels voor volwassenen beschikbaar gemaakt om te downloaden. Denk hierbij aan series als The Young Pope, Nieuwe Tijden en Zwarte Tulp, maar ook aan films als The Wolf of Wall Street, Soof en Gooische Vrouwen 2.

Download to Go

De functionaliteit Download to Go is beschikbaar op alle telefoons en tablets met een Android-besturingssysteem vanaf 4.4 en iPhones en iPads met minimaal iOS 10. Download to Go werkt eenvoudig: klikken op de aangegeven downloadknop en de serie of film wordt automatisch gedownload.

Ook concurrent Netflix heeft aangekondigd op termijn het offline bekijken van haar content mogelijk te maken.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.