Vijfde seizoen van BBC-serie Luther te zien op Netflix

Per vandaag zijn alle afleveringen van het vijfde seizoen van Luther toegevoegd aan Netflix.

Luther

Luther is een Britse psychologische politieserie met in de hoofdrol Idris Elba als Detective Chief Inspector John Luther. De serie wordt gemaakt in opdracht van de BBC. Het vijfde seizoen van de serie is begin dit jaar al uitgezonden door de BBC. Vanaf vandaag kan het complete vijfde seizoen, dat bestaat uit vier afleveringen ook op Netflix worden bekeken.

Films

Naast Luther heeft Netflix vandaag ook nog een aantal nieuwe filmtitels toegevoegd aan haar aanbod waaronder District 9, Seven Pounds, Snatch en Jack Ryan: Shadow Recruit. Eerder deze week werd het aanbod van films al uitgebreid met onder andere De Bende van Oss en de eigen Netflix Orignal ‘The Highwaymen’.

The Highwaymen

‘Highwaymen’ volgt twee voormalige agenten van de Texas Ranger Division, Frank Hamer en Maney Gault die het rovers-duo Bonnie en Clyde moeten oppakken. In de film zijn rollen weggelegd voor Kevin Costner, Woody Harrelson en Kathy Bates.

April

In de maand april wordt het aanbod van de dienst verder uitgebreid met series en films als Our Planet, Black Summer en The Perfect Date.

Sociale media:

Video: