Vinyl Marathon tot en met zondag te horen via Internet, middengolf en DAB+

Vrijdagmiddag om 12.00 uur is de Vinyl Marathon 2015 van start gegaan in Hotel Lapershoek in Hilversum. Dit evenement is tot en met zondagavond te volgen via radio en Internet.

DJ’s

Tijdens de Vinyl Marathon wordt alles van Singles en LP’s gedraaid. Deze Vinyl happening is een initiatief van 192Radio, het Internetstation van de Stichting Norderney192, met medewerking van Museum Rock Art, Radio Paradijs en Hotel Lapershoek te Hilversum. DJ’s als Joost den Draayer, Jan van Veen, Rob Stenders, Gerard Ekdom, Sander Hoogendoorn, Michiel Veenstra, Martin Muijs, Jos van Heerden, Jeroen van Inkel, Will Luikinga en meer doen mee aan dit evenement. De gehele programmering is hier te vinden.

Daarnaast is er een platenbeurs met oud en nieuw vinyl, en ieder uur wordt er een uniek, of hard to find vinyl exemplaar geveild. Tevens worden er demonstraties gegeven van een ‘platen schoonmaak machine’.

192Radio

De Vinyl Marathon 2015 is in zijn geheel te beluisteren op 192Radio via Internet en wordt ook uitgezonden via de frequenties van Radio Paradijs. Radio Paradijs is te ontvangen in de regio Utrecht via de middengolf op de frequenties 1584 kHz, 1332 kHz en 1224 kHz. Daarnaast is Radio Paradijs in een groot deel van de Randstad te beluisteren via DAB+ op kanaal 8A. Daarnaast is er een videostream te bekijken via Internet. Een compilatie van het weekeinde zal binnenkort te zien zijn via 192TV.

Meer informatie via: http://www.norderney192.nl/

Tweets:

https://twitter.com/BertVerweij3/status/644508734404849664

Poster:

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.