Vodafone viert feestdagen met 10GB extra data voor klanten

Vodafone geeft haar klanten tijdens de komende feestdagen 10 GB aan extra data cadeau. De actie maakt onderdeel uit van de ‘Uitpak weken’ van Vodafone en Ziggo.

Ziggo

Kabelaar Ziggo kondigde vorige week al haar cadeau’s aan voor haar klanten tijdens de ‘Uitpak weken’. Zo staat tot begin december elk weekeinde het aanvullende pakket Ziggo Sport Totaal open voor al haar klanten. Daarnaast is een groot aantal films en documentaires gratis te zien.

Vodafone

Vodafone, ook onderdeel van het bedrijf VodafoneZiggo, komt eind dit jaar met haar ‘Uitpak week’. In de week van 24 december krijgen alle abonnees van Vodafone automatisch 10GB data extra aan hun abonnement toegevoegd. Daarnaast kunnen ook zakelijke klanten met een Red Pro, Red Business en Biz abonnement ook gebruikmaken van de actie. De extra bundel is geldig tot en met 31 december 2019.

Ook prepaid-klanten van de aanbieder kunnen gebruik maken van de actie. Prepaid-klanten kunnen een dag lang gebruik maken van de actie door een SMS te sturen naar nummer 4000.

Afscheid 3G

In januari 2020 neemt Vodafone afscheid van haar 3G-netwerk. Het netwerk wordt dan gefaseerd uitgeschakeld om meer ruimte te maken voor 4G, 4G+ en later 5G. Alle klanten die gebruik maken van het mobiele netwerk van de provider zijn op de hoogte gesteld van de aanpassing. Via de website van Vodafone kunnen klanten nagaan of hun toestel geschikt is voor 4G.