De ‘Friese derby’ SC Heerenveen – SC Cambuur op radio, tv en internet

Vanmiddag wordt in de Eredivisie de zogenaamde ‘Friese derby’ gespeeld: SC Heerenveen – SC Cambuur. De wedstrijd is live te volgen op radio, televisie en Internet.

De Friese Derby

In het Abe Lenstra-stadion in Heerenveen wordt vanmiddag om 14.30 uur afgetrapt tussen de club uit Heerenveen en Leeuwarden. Naast de strijd om de Friese derby staat ook de strijd tussen twee Friese trainers op het programma: Foppe de Haan van SC Heerenveen staat tegenover Henk de Jong (SC Cambuur). In februari van dit jaar werd de tweestrijd nog met 2-1 gewonnen door de Leeuwarders. Mocht trainer Foppe de Haan de wedstrijd winnen dan kan hij zijn 100e thuiszege als trainer van SC Heerenveen noteren.

Televisie

De wedstrijd tussen SC Heerenveen en SC Cambuur is vanaf 14.30 uur live te zien op FOX Sports 1. Om 12.30 uur is op dit kanaal de wedstrijd tussen ADO Den Haag en provinciegenoot FC Feyenoord te zien. In NOS Studio Sport op NPO 1 is vanavond van 19.00 uur te zien van de genoemde wedstrijden. Ook Omrop Fryslân brengt op televisie een samenvatting van de wedstrijd in het programma ‘Hjoed’.

Radio

Flitsen van de wedstrijd zijn live te volgen via NOS Langs de Lijn op NPO Radio 1. NPO Radio 1 is te ontvangen via FM, DAB+, alle digitale radiopakketten en wereldwijd via Internet. Ook de regionale radiozender Omrop Fryslân zendt de wedstrijd live uit. Het commentaar bij de wedstrijd is in handen van Arjen de Boer en Geert van Tuinen. Omrop Fryslân is in de provincie Friesland te ontvangen via 92.2 MHz. op FM, in een groot deel van Noord- en Oost-Nederland via DAB+ (kanaal 6B en 9D) en wereldwijd via Internet.

Internet

Op omropfryslan.nl en de omrop-app is de wedstrijd eveneens te volgen via een liveblog met een overzicht van wat er allemaal speelt op de sociale media.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.